דוכן סביח לאירועים

ממה מורכב דוכן סביח לאירועים?

פירוט מרכיבי הדוכן – הגשה בפיתות טריות לצד טחינה עמבה , חומוס, טחינה, ביצה קשה , חמוצים, חציל מטוגן, תופח אדמה, סלט ירקות.

מידע חשוב על דוכן סביח לאירועים

אין על סביח ובוודאי שאין על דוכן סביח לאירועים אשר מבוצע בעת האירוע לוהט ואף מוענק עבור קהל היעד שלכם תוך כדי הרכבה פרטית. ביצוע סינרגיה מוצלחת של טחינה וביצה והן חציל בתוך פיתה חמימה, אשר אותה יוצרים לעיני המוזמנים שלכם. סביח מאופיין לעולם כמזון הכי טרנדי, ממש פופולרי מסורתי, אשר הולם ביותר עבור אירוע של צמחוני וכן עבור אירוע של טבעוני וגם בשל כה דוכן סביח לאירועים הולם כחלופה טבעונית וגם כאלטרנטיבה צמחונית עבור המוזמנים באירוע שלכם שהוא פרווה או לחלופין מוזמנים אשר אינם נוגעים בבשר. אפשר לבצע סינרגיה של דוכן סביח לאירועים ביחד עם צ'יפס עסיסי, דוכן של שקשוקה, דוכן של נקניקיות, שתייה קרה וכן עבור מנה אחרונה גלידה אמריקאית או שמא שערות צמר גפן.

אז מה הוא סביח בכלל? 

מקור השם סביח הינו בראשי תיבות – סלט, ביצה וכן חציל או לחלופין סלט, ביצה וגם יותר חציל, אבל הדבר אינו מוכח והינו על פניו מובן על דרך ההומור. סביח הינו מזון מסורתי, יהודי עירקי שכיח ביותר בתוך מדינת ישראל. הוא טומן בחובו ארוחת בוקר עממית של יהודי עירק בבוקר של שבת ואף משם מצא את הנתיב שלו לכמעט כל סמטה והן כמאכל הכי טרנדי עבור אירוע.

דוכן סביח לאירועים מאופיין בעיני המון בני אדם בדירוג של מנה ישראלית מרכזית, הסינרגיה של הטעמים המשלבים, אשר מבצעים סינרגיה ביחד עם סלט קצוץ וכן רטבים באה אל סף מפתן של כל אזרח בתוך מדינת ישראל.

מידע נוסף עבור דוכן סביח לאירועים

ההשתדלות שלנו לומר מה היא העלות של דוכני מזון עבור אירועים הינה מעט כפי ההשתדלות לומר מה המחיר של מנה בתוך בית קפה. כולכם בוודאי מכירים בכך שעלות מנה סטנדרטית בה הינה בקירוב בין חמישים ₪ לבין מאה ₪, אך מה המצב כאשר עסקינן במנה של ילד? או בסביח? מן ההיבט האחר מנה במסעדה של שף תעלה הרבה יותר, מדובר בעניין מעט מסובך. אך זה כי עלות של דוכנים של מזון הינה דבר מסובך, אין אומר כי לא ניתן לדעת מה הוא הממוצע של העלויות וממה הינו מורכב, אז להלן לפניכם –

  1. קווי הדמות של האירוע שלכם – אין זהה אירוע אשר מרבית קהל היעד שלו הינו חבר'ה צעירים אל אירוע של חברת סטארט אפ ואף שניהם אינם זהים למסיבה של יובל. מומלץ כי תיתנו את הדעה שלכם הודות מי האורחים שלכם והן להלום כה את המזון, כמו למשל – בתוך אירוע של נוער צעיר, דוכני המזון בדרך כלל יהיו נקניקיות, צ'יפס, פיצה, פסטה או לחלופין גלידה וגזוז של פעם. בתוך אירוע של יום כיף או שמא יום גיבוש של העובדים שלכם, ניתן למצוא דוכן מזון של בשר גריל או לחלופים בר של סלטים או שמא דוכן סביח לאירועים. בתוך אירוע של אנשים יותר מבוגרים, באפשרותכם לאתר דוכן של מרקים והן דוכן של פירות חתוכים וכן פירות עסיסיים.
  2. חומרי גלם – צ'יפס הינו זול, נקניקיות סטנדרטיות עלותן הינה מועטה יותר לעומת נקניקיות מרגז. העלות של דוכני מזון לאירועים משתנה בהלימה אל יוקר האוכל אשר בו תבחרו. באופן כללי, נאמר כי העלות של דוכן של מנה אחרונה וגם של מתוק יהיה בעלות הכי פחותה. דוכן של מזון בשרי יהיה בעלות הכי רבה, אלא אם כן תחליטו על בשרים או לחלופין על דוכן של נקניקיות ואף בעלות מופחתת מכך תוכלו למצוא דוכן מזון צמחוני והן חלבי.
  3. מספר המוזמנים שלכם – מרבית ספקי דוכנים של מזון מתמחרים אותם בהתאם למנה. ככל שמספר המנות אשר תזמינו יהיה רב יותר, כה העלות פר מנה יהיה מועט יותר. חלק מן החברות מעניקים עלות כוללנית עבור מספר חופשי. מה מספר המנות שיש להזמין עבור האירוע שלכם? בשל כך כי אנשים ניגשים מדוכן אחד ממשנהו ואין לעולם אוכלים הכל, בדרך לא נדרש ביותר מנות מכמות האורחים שלכם וכן ניתן גם להזמין מעט מכך, אבל במידה והנכם מעוניינים להיות בטוחים אל דוכן המזון תוודאו זאת עוד בשיחת הבחינה ההתחלתית.