סדנאות ממוקדות יומינט 

ברק יעקבס שבמשך 20 שנים פעל בעולם הצללים של המודיעין הישראלי בגיוס והפעלת סוכנים ומרגלים, בסדרת סדנאות מרתקות על הפעלת אנשים, גיוס, שכנוע, הנעה לפעולה ומו"מ, והשימוש בכלים מעולמות הריגול בעולמות העסקים, המכירות, גיוס והנעת עובדים וכן בכל אינטראקציה בינאישית.

סדנת חיבור
ושיתוף פעולה

כדי לצאת למשימת גיוס והפעלה מורכבת חייבים להקים צוות שמכיר אחד את השני, בוטח זה בזה, ויודע לקיים שיתוף פעולה בתנאי אי ודאות. סדנה מרתקת שלוקחת כלים מעולמות הריגול ומטמיעה ומתרגלת אותם בצוותים.

על הסדנה:

הסדנא מתקיימת לרוב בשוק הומה אדם ודוכנים – אוירה עממית המאפשרת התחברות של כל אחד למה שמדבר אליו  • הסדנא מכוונת לגיבוש והכרות טובה יותר של צוות ומחדדת את היכולות הבינאישיות של כל אחד ואחד , מנגד מאתגרת את ההבנה כי שיתוף פעולה בין קולגות מעצים את התוצר • המשתתפים יוצאים למשימות מדורגות קושי בשוק כאשר בתחילה אלו משימות המייצרות אינטראקציה וסקרנות בין אישית בין אחד לשני, לאחר מכן משימות שמגרות את האינטלקט וחלק מהתובנה הינו הצורך בשיתוף פעולה • לאחר מכן משימות בינאישיות מורכבות יותר הכוללות חידוד ונגיעה בקצוות המגע הבינאישי אל מול הסביבה. משימות אלו כוללות בניית סיפורי כיסוי, הקמת מגע אקראית וכן משימות המצריכות איסוף מודיעין ואלתור • לפני ואחרי כל משימה מתקיים שיח ומשוב.


הסדנה מתאימה ל : 
מנהלים/אנשי שיווק ומכירות/מחלקות וצוותי עבודה/ צוותי הוראה וניהול/מומחי גיוס ומשאבי אנוש וכן לכל מי שרוצה לחדד את יכולותיו הבנאישיות.
משך הסדנא :
 כ-5 שע׳

02

סדנת
הקמת מגע,
גירוי הסביבה
ויכולת תגובה 

איך מגייסים אנשים, יוצרים מגע, מעוררים סקרנות ומשכנעים אותם לעבוד לטובתנו? עולמות הריגול והגיוס מלאים הפתעות ומחייבים שליטה טובה בכלים שנראים למביט מהצד טבעיים, אך הם ניתנים ללימוד תרגול ויישום אפקטיבי בעולם העסקי והבנאישי

סדנת הקמת מגע וגירוי הסביבה- כמו שעושים בבתי הספר לריגול וגיוס סוכנים

על הסדנה:

הסדנא מתקיימת לרוב ברכבת – נסיעה של לפחות 45 דק לכל כיוון • מתאימה מאוד לצוותי מכירות/הדרכה/הוראה ומנהלים אשר ברצונם לחדד לעצמם או לאנשיהם את היכולת בהקשבה ושימוש במידע הנאסף לטובת משימתם וכן לטובת חידוד יכולת האלתור והתגובה למעשי הצד השני • הסדנא מיועדת לחידוד יכולות בין אישיות בדגש על הקמת מגע עם אדם מזדמן אבל תוך כדי משימה מוגדרת למקים המגע • חידוד היכולת להקשיב ולא לנאום על מנת לאסוף מידע אשר ישרת את המשתתף להשגת מטרתו • במהלך הסדנא יקבלו המשתתפים משימה אחת לאיסוף מידע במהלך נסיעה על בסיס סיפור כיסוי מנוסעים אקראיים אך לטובת משימה תחרותית • בסיום הנסיעה יתבצע תחקיר והפקת לקחים • בנסיעה חזרה יתקיים תרגיל אשר יתבצע בקבוצות ותכליתו גירוי הסביבה האקראית להגיב ועל בסיס תגובתם הקבוצה תצטרך לפעול.

הסדנה מתאימה ל : מנהלים/אנשי שיווק ומכירות/מחלקות וצוותי עבודה/ צוותי הוראה וניהול/מומחי גיוס ומשאבי אנוש וכן לכל מי שרוצה לחדד את יכולותיו הבנאישיות.
משך הסדנא : כ-5 שע׳

03

סדנת
הקמת מגע
ושכנוע 

להקים מגע עם אדם אקראי, ללמוד להקשיב ולהגיב בהתאם לצד השני, לשכנע אדם זר לבצע עבורך משימות אלו יכולות שניתן לדייק ולתרגל אותם. שליטה בהם מסייעת לנו לקיים אינטראקציה אפקטיבית בכל מערכי החיים.

על הסדנה:

הסדנא מתקיימת לרוב במרכז קניות • מתאימה מאוד לצוותי מכירות/הדרכה/הוראה ומנהלים אשר ברצונם לחדד את יכולות הקמת המגע והשכנוע של אנשיהם • במהלך הסדנא יתקיימו מספר תרגילים פרטניים בהם (על בסיס הכנה וסיפור כיסוי) יתבקשו המשתתפים לשכנע עוברי אורח/מוכרים/עובדי קניון לסייע בידם במשימות שונות ומגוונות • לפני כל משימה יתקיים תדריך ואישור סיפור הכיסוי ולאחריה תחקיר ולמידה • כלל ההתנהלות בשטח במצב של אי וודאות מסויים ואווירת אלתור וכיסוי מאפשרת לנו להבין ולחדד את יכולותינו לשיפור ההתנהלות הבינאישית בחיים העסקיים והבינאשיים • לפני כל סדנא כאמור יתקיים מפגש עקרונות, תיאום ציפיות והישג נדרש ולאחר מכן נצא לשטח • בתום כל "אקט" וכן בסיום נבצע שיח משותף אשר יכלול מסקנות, תובנות ולקחים להמשך  • ניתן להתאים כל סדנא לכל סוג אוכלוסיה/עיסוק אך הבסיס המוצג כאן יהווה את המסגרת המרכזית למהלך היום.

הסדנה מתאימה ל : מנהלים/אנשי שיווק ומכירות/מחלקות וצוותי עבודה/ צוותי הוראה וניהול/מומחי גיוס ומשאבי אנוש וכן לכל מי שרוצה לחדד את יכולותיו הבנאישיות.
משך הסדנא : כ-5 שע׳

עוד לגבי הסדנאות:

לפני כל סדנא כאמור יתקיים סשן עקרונות ותיאום ציפיות והישג נדרש ולאחר מכן נצא לשטח • בתום כל "אקט" וכן בסיום נבצע שיח משותף אשר יכלול מסקנות, תובנות ולקחים להמשך • ניתן להתאים כל סדנא לכל סוג אוכלוסיה/עיסוק אך הבסיס המוצג כאן יהווה את המסגרת המרכזית למהלך היום.

להזמנות התקשרו ל 0722575656

לחץ כאן לצ'אט
צריכים עזרה?
שלום, איך אוכל לעזור?
דילוג לתוכן