fbpx

יום גיבוש עם דוכני מזון: הטרנד החדש בימי כיף וגיבוש לעובדים

יום גיבוש לעובדים הוא הזדמנות לאפשר לעובדים להתחבר ביניהם באווירה נינוחה מחוץ למשרד, ולפתח ביניהם קשרים שאינם מבוססים רק על עבודה משותפת.

הצבת דוכני מזון במקום בו אתם מקיימים את יום הגיבוש, מאפשרת לעובדים להסתובב בין הדוכנים, להתלבט איזו מנה לבחור, ובסוף לטעום מכל דוכן.

דמיינו לעצמכם, למשל, דוכן פיש אנד צ'יפס, או שניצלונים אנד צ'יפס, באדיבות חברת פופקולנד, שמגישה את המנות על בסיס שניצלונים או דגים משובחים וטריים, בציפוי טמפורה, מוגשים בקונוסים לצד צ'יפס פריך, כמובן עם מבחר מטבלים של מיונז, חרדל, קטשופ, לימון וצ'ילי. וזאת רק טעימה קטנה מהמגוון העשיר של המאכלים והמשקאות שמחכים לכם ולעובדים שלכם.

ימי גיבוש לעובדים נשמעים פתאום טובים מכדי להיות אמיתיים?

אתם צודקים. חברת פופקולנד מציעה דוכני מזון שמשדרגים את כל הסגנונות של ימי גיבוש לעובדים, תוך שילוב בין שני ערכים מנצחים: אוכל טוב, ופעילות כיפית. התוצאה היא יום גיבוש מהנה ורגוע שגורם לעובדים לרצות לחזור למשרד ולבצע את עבודתם על הצד הטוב ביותר.

דוכני מזון הם מחזה מוכר בישראל כבר שנים, אבל היום כמעט ואי אפשר לקיים יום גיבוש בלעדיהם. הם מתבלים ומשדרגים את יום הכיף, והעובדים מחכים למאכלים שהם יכולים למצוא על דוכן נקניקיות, דוכן נודלס מוקפץ, או דוכן טורטיות לאירועים.

דוכני מזון משנים לחלוטין את יום הגיבוש, והארוחות מוגשות באופן מהנה ומסוגנן כך שאתם והעובדים מוזמנים לשכוח, ולו לכמה שעות בלבד, את הדיאטה ופשוט ליהנות.

הקונספט של דוכני מזון שמלווים יום גיבוש הוא די פשוט

כל דוכן מציע סוג אחר של מזון או משקה, וכל המנות נגישות, מעוצבות וטעימות. לעובדים זה מרגיש הכי טבעי ליהנות מיום כיף שאינו מבוסס על ישיבות עבודה עם קצת אוכל, הרצאות ארוכות ומייגעות, ומצגות שלא נגמרות.

כשאתם מציעים יום כיף לעובדים שלכם יום גיבוש, אתם פשוט מזמינים אותם להתחבר ביניהם במסגרת בלתי רשמית, עם אוכל פנטסטי שהם מוזמנים ליהנות ממנו כמה שהם רוצים. הודות להכנה מדוקדקת ולתהליכים יעילים, דוכני המזון של חברת פופקולנד לא גורמים לאף אחד לחכות זמן רב לקבלת המנה שלו.

כל דוכן אוכל מציע הפתעה חדשה

אתם יכולים גם למצוא דוכן המבורגר לאירועים עם הטעמים האהובים והמוכרים, והדוכנים פזורים מסביב כשכל אחד מהם מציע את המנות שהעובדים שלכם תמיד רוצים לקבל.

אתם יכולים להתחיל, למשל, עם ארוחת בוקר של בר סלטים בהרכבה אישית, להמשיך עם ארוחת צהריים של דוכן שווארמה, לקנח עם דוכן מלבי, ובין לבין לנשנש מה שרוצים: דוכן גלידה אמריקאית, דוכן שלגונים במטבל אישי, או בר מקורמלים לאירועים.

אתם פשוט מתכננים יום כיף לצוות עובדים, בסגנון פסטיבל אוכל עם דוכני מזון שיגרמו לעובדים שלכם לחכות בקוצר רוח ליום הכיף הבא, ומה שבאמת כיף זה שתמיד, אבל תמיד, אפשר למצוא הפתעות חדשות על הדוכנים.

וזה עוד לא הכול

למקרה שיש לכם ספק אם תמצאו את סוג האוכל שאתם מעדיפים, תהיו בטוחים שדוכני המזון של חברת פופקולנד מציעים מגוון כל כך עשיר, שאין סיכוי שלא תהיה מנה שלא תתאים לכם.

אתם מוזמנים להתרשם בעצמכם באתר מהמגוון העצום של דוכני המזון שמלווים ימי גיבוש והופכים אותם לחוויה בלתי נשכחת.

הסיפור של דוכני מזון: למה הם כובשים כל יום גיבוש?

ברור שכל יום גיבוש משתנה בהתאם לחברה ומטרות שההנהלה מבקשת להשיג מהיום, אבל כשאתם מתבלים את היום עם דוכני אוכל, אתם לא יכולים לטעות. קחו למשל דוכן פריקסה, ליד דוכן סושי לאירועים. אתם מציעים לעובדים שלכם שתי קצוות שונות לחלוטין של מזונות, כך שאין סיכוי שיהיו עובדים שלא ימצאו מה לאכול מהמבחר העצום.

כל עוד אתם משדרים את המסר שעשיתם את מיטב המאמצים לשמח את העובדים שלכם, אתם לא צריכים גימיקים או משחקים מורכבים עם פרסים מסתוריים שקשורים לעבודה, או פעילויות מייגעות שמתישות את העובדים.

לא. אתם מתמקדים בהם, ברווחה שלכם, ובכמה פחמימות. מה רע?

אוכל חם וזמין, ואוכל מעוצב ומסוגנן במיוחד, ממלאים את הצורך של העובדים בחוויות מיוחדות, שיוצאות מהלב שלכם ונכנסות אל הלב שלהם. לא צריך להסביר מה התוצאה הצפויה של יום גיבוש כזה.

אתם מחממים את לב העובדים במסיבה נעימה של פיתה דרוזית לאירועים, למשל, ליד המון דוכני מזון אחרים שהם יכולים להסתובב ביניהם, ולשתף את הטעימות המיוחדות עם חבריהם.

ויש, כמובן את התרומה של אוכל טוב למצב הרוח המרומם של העובדים

דוכן נשנושים לאירועים, מישהו? גם אחרי שהעובדים טעמו מכל, או מרוב דוכני המזון שמלווים את יום הכיף שלהם, הם עדיין יחפשו חטיפים טעימים שאפשר להחזיק ביד ולאכול תוך כדי שיחה או אכילה, אבל האוכל שהם ימצאו על הדוכנים צריך להיות באיכות טובה, ובאופן אידיאלי, כדאי שהוא יפתיע.

כי כן. דוכני מזון שינו באמת את ימי הגיבוש שחברות מארגנות לעובדים שלהם, תוך פתיחת אופקים חדשים לתעשיית המזון. העובדים של היום להוטים יותר מתמיד לחוויות טעם חדשות, ותרבות האוכל המגוון והעשיר, שמיוצר מרכיבים איכותיים בלבד, מציעה דרייב מיוחד לעובדים לחזור למשרד ולבצע כל מטלה שהם נדרשים, במהירות, ביעילות, ובעיקר עם חיוך.

פופינג בר שייק באבל דרינקס לאירועים הא כל כך המילה האחרונה בכל יום גיבוש

נהנתנות זה דבר בריא, ואוכל טעים קשור באופן ישיר לרווחה נפשית וגופנית, וזה בדיוק מה שמחכה לכם עם פופינג בר שייק באבל דרינקס לאירועים על בסיס אייסים משובחים, בשילוב עם מגוון תוספות ייחודיות.

זהו בר צבעוני ואקזוטי במיוחד, שמעוצב עם שפע של עיצובי פירות. המשקאות מוכנים במקום האירוע שלכם, לעיני המשתתפים, והם מוגשים על בסיס תפוזים, מים או חלב לבחירה, לצד מגוון עשיר של פירות וכמובן כדורי פופינג.

לא בטוחים מה זה פופינג? דמיינו לעצמכם בועות נוזל שעטופות במעטפת ג'ל דקה שמתפוצצת בפה בזמן האכילה, במגוון מדהים של טעמי פירות.

תערובת מושלמת של רכיבים איכותיים, טעמים עוצמתיים ושמחת אכילה טהורה

וזה בדיוק מה שאתם מציעים לעובדים שלכם כשאתם מתכננים להם יום גיבוש. עדיין נשמע טוב מכדי להיות אמיתי? יכול להיות שאתם עדיין צודקים. דוכני המזון של חברת פופקולנד מאכילים את העובדים שלכם, והדיילים מגישים את המנות בגישה שירותית, מקצועית וידידותית.

לא משנה כמה עובדים מועסקים בחברה שלכם, אנחנו מוכנים לקראתם עם שפע מנות צבעוניות, מעוצבות, ומושכות. אתם יכולים לקרוא לזה יום גיבוש, אנחנו קוראים לזה תרבות של אכילה חדשה.